Exempel på tjänster

Här kan läsa om vilka typer av tjänster vi erbjuder. Nyfikna på att veta mer? Kontakta oss redan idag!

Stambyte

Hos oss hittar ni alla specialistkunskaper som krävs för genomförandet av ert stambyte: rivning, våtrumsteknik, rördragning, elinstallation, byggnation och montering. För att kunna genomföra ett smidigt och kvalitetssäkrat stambyte krävs även erfarenhet inom stambytesprojektledning då det är många processer och människor som ska vara i arbete samtidigt. Det är här vi kommer in. Vi har mångårig erfarenhet av alla typer och storlekar av stambyten. Genom väl etablerade och inarbetade processer utför vi precis den typ av stambyte ni önskar - smidigt och med bästa resultat.

Läs mer om hur ett stambyte går till och varför ni ska välja oss som leverantör på vår specialistsida www.stambytesthlm.se

Nybyggnad

Vid nybygge kan det vara extra skönt att samarbeta med en heltäckande leverantör. Oavsett om ni vill anlita oss för hela entreprenaden, eller delar av den, hjälper vi till att planera in våra arbetsmoment så att allt löper på så smidigt som möjligt.
Vi kan stomresning av såväl prefabricerade byggelement som lösvirke och bygger solitärt eller som del av etapp. Invändigt tar vi hand om alla moment och uppför såväl sällskapsytor och sovrum som våtutrymmen enligt gällande krav och senaste metoder.
Se exempel på referenprojekt inom nybyggnation här!

Ombyggnad

Är ni en förening som vill bygga om befintlig lokal till lägenhet eller tvärtom? Driver ni företag inom detaljhandeln och planerar att bygga upp eller renovera konceptuella butikslokaler? Eller är ni kanske ett entreprenöriellt företag med omvandling av större byggnader till bostadsrättföreningar som affärsidé? Oavsett vilken typ av ombyggnad eller renovering ni planerar hjälper vi er att nå det resultat ni önskar.
Se exempel på referenprojekt inom ombyggnation här!

Kontrollansvar

Vi innehar inte bara certifiering för svenskt kontrollansvar och nödvändig tekniskt utbildning, utan även mångårig erfarenhet inom alla typer av byggprojekt. Från stora nybyggnationer till mindre ombyggnadsprojekt. Det innebär att vi under processen även kan erbjuda dig värdefulla råd kring praktiskt upplägg och tekniskt utfärdande - allt för att  skapa så goda förutsättningar för ert byggprojekt som möjligt.

Läs mer om kontrollansvar och varför ni ska välja oss som leverantör på vår specialistsida www.kontrollansvarsthlm.se